Cand esti in dubiu, deschide o sticla de vin!

Comunicat de presa

Pana acum, vremea a fost destul de capricioasa, insa zilele cu soare se vor inmulti. Proaspat, aromat si bine racit, vinul poate fi companionul ideal pentru o astfel de vreme. Daca nu stiti ce vinuri sa alegeti, puteti opta pentru cateva dintre creatiile propuse in aceasta primavara de Crama AVINCIS, producator local de vinuri premium din 2010.

Cuvée Grandiflora, un asamblaj intre Cabernet Sauvignon&Merlot 2011, cea mai recenta creatie a cramei AVINCIS, este un vin foarte expresiv, bine structurat, rotund, cu un buchet ce dezvaluie fructe negre de padure si cirese, invaluite in arome de cafea prajita, cu nuante de vanilie, ciocolata si condimente.

Pe langa Cuvee Grandiflora, va mai puteti bucura in aceasta primavara de vinurile albe Cramposie Selectionata, Cuvée Amélie (Tamaioasa Romaneasca & Muscat Ottonel) si Cuvée Petit (Sauvignon Blanc).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Vinurile din aceasta gama sunt concentrate, unice, elegante si sofisticate si pot fi savurate in orice moment pe care vreti sa il transformati intr-unul memorabil. Daca nu ati facut-o pana acum, mai aveti inca ragaz sa va bucurati de ultimele sticle din productia din 2013, realizata pe domeniul viticol Vila Dobrusa situat in Dragasani, renumita podgorie viticola din zona subcarpatica, aflata in apropierea manastirilor din nordul Olteniei.

Cramposie Selectionata este un soi local din Dragasani care s-a adaptat perfect solului sau de origine si terroir-ului sau favorit. Culoarea sa este galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi. Acest vin are un buchet proaspat si expresiv de para si mar verde.

Cuvée Amelie (Tamaioasa Romaneasca & Muscat Ottonel) are o culoare usor aurie cu reflexii galbene. Vinul prezinta un buchet exploziv de trandafir, lychee si coaja de lamaie. Gustul sau bogat si rotund cu usoare note de mineralitate si prospeţime, dezvaluind eleganţa si aromele tipice acestor soiuri aromatice.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Cuvée Petit (Sauvignon Blanc) este un vin verde deschis catre galben, proaspat si usor de baut. Acest vin are un buchet floral cu note de trandafiri iar gustul sau dezvaluie note de fructe exotice si arome citrice proaspete.

Vinurile AVINCIS ofera o experienta complexa si armonioasa, adresandu-se iubitorilor de vinuri cu o personalitate aparte. Strugurii procesati natural, fara vreo influenta mecanica, contribuie la crearea unui vin cu personalitate rafinata si arome fructate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri