21 Aprilie 2015 publicat în Retete culinare 44 share-uri

Un truc excelent de stiut atunci cand vrei sa faci o salata de boeuf sau orice alta salata de cartofi si trebuie sa cureti cartofii fierti. Acest truc te va lipsi de degete lipite.

Atunci cand vrei sa prepari o salata boeuf, cel mai mare chin la care suntem supusi (cel putin noua sa ni se pare) este curatarea cartofilor fierti. Implica mult timp, coaja se lipeste de maini si niciodata nu reusim sa-i curatm uniform. Daca si tu simti la fel, atunci trebuie sa vezi acest truc. Acest lucru nu se va mai intampla de acum incolo. O metoda ingenioasa ce te va ajuta sa economisesti timp bun in bucatarie.

Ce ai de facut - Inainte de a fierbe cartofii, cu ajutorul unui cutit, cresteaza fiecare cartof pe care vrei sa-l pregatesti, fix pe jumatate. De la un capat la celalalt.

Apoi, pune cartofii in oala in care urmeaza sa-i fierbi, adauga apa si pune-i la fiert pana cartofii sunt gata. Scurge apa in care au fiert, trece cartofii printr-un jet de apa rece si lasa-i sa se raceasca. Apoi trage coaja de pe fiecare cartof. Vei vedea cat de usor se indeparteaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Daca ai un truc mai bun, nu-l pastra doar pentru tine, poveste-ne despre el. Pentru ca e frumos sa impartasesti si cu altii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri