INGREDIENTE NECESARE EPNTRU PRAJITURA LEMON RICOTTA:
- 200 gr biscuiti digestivi
- 60 gr unt topit
Umplutura:
- 500 gr ricotta
- 250 crema de branza
- 150 gr zahar
- 4 oua
- 50 gr stafide
- 50 ml zeama de lamaie
- 1 lingurita coaja rasa de lamaie
MOD DE PREPARARE PRAJITURA LEMON RICOTTA:
Biscuitii se macina , apoi se adauga untul topit si se amesteca pana se leaga daca ii strangem in palma. Folosim o tava de 20 cm, cu petreti detasabili, pe care o tapetam cu hartie de copt.Biscutii ii presam cu podul palmei sau cu un pahar, apoi dam la rece pana pregatim umplutura.
Punem toate ingredientele intr-un vas, mixam usor doar pana se omogenizeaza toate . Turnam amestecul peste stratul de biscuiti si dam la cuptor. La 150 gr timp de 60 -70 minute . Lasam sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa. Dam la rece minim 3 ore. Servim pudrata cu zahar pudra.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă