Vine, vine primavara, legume verzi in toata tara. Verdeturi bune pe campii, hai sa le punem in farfurii! Profitati de toata abundenta de legume din piete si consumati-le cat mai des. Zilnic, la orice masa, daca se posibil. Sa inceapa vitaminizarea de primavara!

Salata de spanac

Ingrediente necesare pentru salata de spanac:150 gr spanac (crud si spalat), 1 rosie, 30 gr seminte de pin, 1 portocala, 30 gr stafide, patrunjel tocat, 30 ml ulei de masline, 1/4 zeama unei lamai.

Cum se prepara salata de spanac: Portocala se curata si sa taie bucati. Rosia se taie bucatie mici. Intr-un bol se amesteca portocala, rosia, si spanacul rupt in fasii. Se adauga restul de ingrediente, se amesteca bine, sa se intrepatrunda toate gusturile. Se serveste la temperatura camerei.

Sursa foto Shutterstock salata de spanac

Salata de primavara

Ingrediente necesare pentru salata de sezon: 1 salata verde, o mana frunze crude de stevie, 1 legatura de ceapa verde, 2 legaturi de ridichi, o jumatate de castravete, 1 legatura de patrunjel, 1 lingura de otet balsamic, o lingura de ulei, un praf de zahar si sare dupa gust.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

Cum se preparara salata de primavara: Toate legumele se spala bine. Intr-un bol, se rupe in bucati salata verde si frunzele de stevie. Se adauga toate celelalte ingrediente taiate in bucatie. Se amestesca totul, se adauga cateva frunze de busuioc pentru gust si se serveste la temperatura camerei. Este excelenta alaturi de friptura de pui sau de porc, in loc de garnitura.

Sursa foto Shutterstock salata de primavara

Salata de primavara cu avocado si papadie:

Ingrediente necesare pentru salata cu avocado si papadie: 1 mana frunze de spanac, 1 salata verde, 1 mana frunze de loboda rosie sau verde* (optional), 1 avocado taiat felii, cateva frunze tinere de papadie, 1 castravete mic, 1 legatura ridichi, 1 rosie, 3 cepe verzi, zeama de la ½ de lamaie, sare dupa gust.


Cum se preparare salata de primavara cu avocado si papadie:
Toate ingredientele se maruntesc cu ajutorul unui cutit ceramic. Se amesteca intr-un bol si se consuma imediat. O reteta recomandata de Ligia Pop.

3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Sursa foto Shutterstock salata de avocado


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri