7 Aprilie 2015 publicat în Retete culinare 1 share-uri

Se spune ca ,,O viata fara sarbatoare este ca un drum lung fara hanuri”. Orice sarbatoare este petrecuta in felul ei. Sarbatoarea Pastilor se petrece cu oua rosii, miel, vin rosu, cozonac si pasca. Pentru inspiratie, iti prezentam 3 retete de pasca, care mai de care mai bogata in mirodenii si ingrediente bine alese. Avem asa: pasca fara aluat, pasca cu ciocolata, pasca cu branza.

Pasca fara aluat

O reteta deloc complicata, ce nu implica deloc framantare. Gustul si aspectul sunt de nedescris. Pentru aceasta reteta de pasca fara aluat avem nevoie de urmatoarele: 700 gr branza dulce de vaci, 6 oua, 400 gr de smantana, 200 gr unt, 4 linguri de gris, 4 linguri de faina, 200 gr stafide, 200 gr zahar, semintele de la o pastaie de vanilie sau o esenta de vanilie.

Reteta de pasca fara aluat, o gasiti in clipul de mai jos:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri