6 Aprilie 2015 publicat în Retete culinare 22 share-uri

Un aperitiv impresionant deschide orice masa festiva de Paste. Pe langa ouale rosii, nelipsite de la orice masa de Paste, ridichi, salata verde si ceapa, va propunem 5 aperitivite deosebite. Surprinde-ti si incanta-ti invitatii cu aperitive facute cu dragoste.

Ciuperci umplute cu pui, ardei si branza Cedar

Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute cu pui, ardei si branza Cedar:

  • 8 ciuperci Champignon mari
  • 100 gr piept pui
  • pasta ardei rosu ( eu fac aceasta pasta toamna , o pun in borcane si pasta si o folosesc toata iarna pt a aroma divrse preparate)daca nu aveti puteti folosi 1/2 ardei rosu proaspat.
  • sare , piper
  • 2 bucati ansoa din conserva
  • 100 grame branza Cedar rasa
  • Patrunjel tocat

Mod de preparare ciuperci umplute cu pui, ardei si branza cedar:

Incepem prin a spala bine si repede ciupercile, apoi le rupem cotorul si il maruntim. Intr-o tigaie punem o putin ulei de masline si pasta de ardei sau ardeiul taiat cubulete mici si il lasam pana se inmoaie putin, cam 3 minute, apoi ansoa ,amestecam bine si adaugam si pieptul de pui taiat cubulete. Lasam pe foc pana puiul este gata cam 7-8 minute, condimentam cu sare si piper.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Luam ciupercile si le saram si piperam apoi amestecam branza cu pieptul de pui si patrunjelul tocat apoi imparim umplutura in 8 parti si le punem in ciuperci.Ciupercile le punem pe o tava cu hatrie de copt si le dam la 200 grade in cuptorul preincalzit pana branza se topeste si capata o culoare aurie( cam 20 minute).

O reteta propusa de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri