Oua umplute cu bacon si ceapa verde
Ingrediente necesare pentru oua umplute:
- 4 oua
- 4 felii de bacon
- 1 fir de ceapa verde
- 1 lingura de maioneza
- 1 lingurita mustar de Dijon
- putin miez de paine
Mod de preparare oua umplute:
Fierbeti ouale tari - puneti-le intr-un vas si acoperiti-le cu apa. Dati in clocot apa, luati-le de pe foc, acoperiti vasul si lasati-l un sfert de ora sa raceasca.
Apoi curatati ouale, taiati-le in jumatate si scoateti galbenusurile. Pastrati 2 galbenusuri.
Cele doua galbenusuri se amesteca cu baconul tocat marunt, ceapa verde, maioneza si mustarul. Cu acest amestec umpleti albusurile. Presarati peste putin miez de paine pe care il sfaramitati intre degete.
Dati la cuptor, la foc mare, pentru cateva minute, doar cat sa prinda culoare crusta de deasupra.
Sunt foarte gustoase si caldute, dar si reci, consumate a doua zi.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie