ghid pentru o viaţă împlinită

Ciorba de vitel cu legume si bulgur

Bulgurul este cunoscut pentru gustul sau din salate. Dar nu numai. Va prezentam aceasta reteta in care bulgurul este folosit in ciorba, o ciorba de vitel cu legume si bulgur.

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru ciorba de vitel cu legume si bulgur:

  • 1 rasol de vitel
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 cana de mazare
  • 1 cana de broccoli
  • 1/2 cana conopida
  • 1/2 cana fasole verde
  • patrunjel verde
  • 1/2 cana bulgur
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare ciorba de vitel cu legume si bulgur:

Puneti la fiert rasolul in apa rece cu sare si spumati cat este nevoie. Cand nu se mai ridica spuma, scoateti rasolul si lasati-l la racit. Adaugati in ciorba radacinoasele tocate si ceapa. Cand s-a racit rasolul, curatati carnea de pe oase, taiati-o sau sfasiati-o in bucatele mici si adaugati-le inapoi in ciorba.
Cand legumele sunt (aproape) fierte, adaugati restul de legume (broccoli, conopida, mazare, fasole verde) si bulgurul. Mai lasati pe foc pana s-au fiert si acestea si la final adaugati verdeata.
Optional o puteti acri cu bors, in zona noastra nu se prea foloseste si noi o preferam dulce.

ciorba de vitel

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba de vitel cu legume si bulgur.