Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tagliatelle din morcov si dovlecei cu sos de rosii:
- 150g dovlecei
- 150g morcovi
- 90g rosii
- 1 catel de usturoi
- 10g ulei de masline
- cateva frunze de busuioc (eu am folosit busuioc congelat)
- sare dupa gust
Mod de preparare tagliatella din morcov si dovlecei cu sos de rosii:
Spalati dovleceii si morcovul bine. Taiati dovleceii in jumatate si cu ajutorul unei lingurite scoateti semintele. Curatati morcovul sau spalati-l bine cu o periuta si cu ajutorul unei mandoline de decojit legume taiati-le pe lung.
Preparati sosul din rosie, ulei de masline, busuioc si usturoi. Dati rosia prin razatoarea cu gauri mari, zdrobiti usturoiul apoi amestecati toate ingredientele. Sarati dupa gust. Adaugati sosul peste legumele taiate si amestecati putin.
Gata ati terminat. Sa stiti ca eu am fost sceptica la inceput, dar mi-a placut foarte mult. Nu sunt adepta unui regim alimentar in totalitate raw, dar din cand in cand merge. Puteti folosi aceste legume ca si garnitura sau ca salata.
Incercati tagliatelle din morcovi si dovlecei cu sos de rosii si va astept cu impresii sau cu alte retete pe care voi le-ati incercat.
Pofta buna!
O reteta propusa de blogul saffronanddates.blogspot.ae/
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie