Nici nu iti poti imagina cat de usor si rapid poti prepara ciocolata de casa la cuptorul cu microunde. Poti incerca chiar diseara, cand ajungi acasa.

Uneori, cand ajungi acasa, dupa o zi lunga si incarcata tot ce ai nevoie este o bucatica de ciocolata. Oricat de mica ar fi, cat sa-ti mai dea putina energie sa mai vezi un film sau sa citesti o carte. Elizabeth ne demonstreaza cat de usor si rapid se face ciocolata la cuptorul cu microunde. Iti trebuie, evident, un cuptor cu microunde si 5 ingrediente. Rezultatul este o ciocolata cremoasa si care se topeste in gura.

Asadar, aprovizioneaza-te cu: 450 g chipsuri din ciocolata, 1 cutie de lapte condensat, 60 g de unt (4 linguri), 1 lingurita esenta de vanilie si un praf de sare. Mecanismul este foarte simplu. Intr-un bol, amesteca chipsurile de ciocolata cu laptele condensat si untul. Da-le la cuptorul cu microunde timp de 1 minut. Scoate din cuptor si amesteca mixul cu ajutorul unei spatule. Adauga vanilia si praful de sare si amesteca din nou. Toarna amestecul de ciocolata intr-o tava in care ai asezat o folie de aluminiu si da la frigider pentru 2 ore. Taie ciocolata in bucatele si savureaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Bucurosi de aceasta descoperire dulce?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri