Daca te simti experimentalista astazi, iata propunerea noastra: o supa delicata de usturoi cu cimbru si ridichi.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa crema de usturoi

  • 2 capatani de usturoi
  • 1 ceapa mare
  • 2 cartofi albi
  • 1 lingura de unt (sau ulei)
  • 2 lingurite de cimbru
  • 1 litru de zeama de supa (de legume sau carne)
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare supa crema de usturoi:

Incingeti untul in oala in care urmeaza sa fierbeti supa si sotati ceapa si usturoiul, impreuna cu cimbrul. Dati focul la minim, adaugati sare si piper si lasati la foc mic pentru inca 10-15 minute, amestecand de cate ori este nevoie sa nu se arda. Adaugati supa si cartofii si fierbeti pana s-au inmuiat cartofii.
La final blenduiti supa sa fie cremoasa si serviti cu patrunjel verde tocat.
*eu am adaugat si ridichi putin iuti, pentru un plus de iuteala si textura.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri