Cand te loveste pofta de ceva dulce, in perioada postului, ai zice ca optiunile sunt limitate si ca, oricum, prajiturile de post nu sunt foarte delicioase. Asta este doar o presupunere, pentru ca realitatatea este mult mai delicioasa de atat. Iata 3 retete de prajituri absolut delicioase, de preparat in perioada postului.

Prajitura din biscuiti si mere aromate cu coaja de portocale. De post.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura din biscuiti si mere aromate:

  • 500 g biscuiti
  • 6 mere rase
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • scortisoara si coaja de portocala

Mod de preparare prajitura din biscuiti si mere aromate:

Merele impreuna cu zaharul, scortisoara, coaja rasa de portocale si vanilia le calim intr-o tigaie neaderenta pana isi lasa sucul. Sucul se scurge intr-o cana. Asezam un rand de biscuiti stropiti cu suc de mere, un strat de mere aromate, un alt rand de biscuiti stropiti cu suc de mere si ultimul strat de mere. Asezam biscuitii stropiti cu suc de mere si lasam prajitura acoperita cu o punga pana a doua zi. Biscuitii se vor inmuia, iar prajiturica va fi delicioasa. Merele vor prinde un nou gust de la coaja de portocala si scortisoara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR


Pentru retete usoare, urmariti blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri