Clatitele isi vor castiga cativi fani cu aceasta reteta atat de simpla. Sunt implicate doua ingrediente minune: oua si banane. Restul este magie.

Pentru cei cu restrictii alimentare, diete sau alte tipuri de regimuri, dar si pentru cei carora nu le plac retetele complicate, exista aceasta reteta umitoare care implica doar 2 ingrediente. Pentru ca sunt obtinute doar din oua si banane, aceste clatite nu contin gluten, nu contin lactate si nici nu sunt bogate in calorii.

In ceea ce priveste modul de preparare, e atat de simplu ca le puteti face chiar acum, in timp ce cititi reteta. Aveti nevoie de o banana si 2 oua. Curatati banana si o taiati felii subtiri. Intr-un bol adaugati feliile de banana si cele 2 oua si amestecati bine pana obtineti un amestec cremos, ca de clatite. Prajiti-le ca pe orice clatite obisnuite in ulei de cocos sau de masline.

Desigur, pentru un gust mai interesant puteti adauga esenta de vanilie sau scortisoara sau orice alte mirodenii. Asa-i ca ati deja fuga la frigider? Daca ati incercat reteta, spuneti-ne cu a iesit!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri