3 Martie 2015 publicat în Retete culinare 35 share-uri

La exterior arata ca un tort banal, mare si alb, dar cand il vei taia, atunci vei simti adevarata uimire. Pentru ca ce este interior conteaza, asa-i?

Am impartasit cu cititorii nostri pofticiosi multe retete de torturi speciale, creative si delicioase. De la tort din clatite, tort de pizza, la tort din omleta. Cele mai creative retete care par imposibil de realizat, dar, de fapt, sunt foarte simplu de conceput, daca stai bine la capitolul rabdare. Din aceeasi categorie face parte si urmatorul tort pe care vrem sa vi-l prezentam.

La exterior seamana cu un tort simplu, alb...Desigur, arata delicios, dar atunci cand il veti taia veti o avea o surpriza de zile mari. Un fel de tort-tabla de sah in culorile curcubeului. Probabil veti spune ca este imposibil sa realizati asa ceva, dar daca urmariti cu atentie pasii prezentati in clipul de mai jos, veti vedea ca un asa tort chiar se poate face acasa.

Probabil, cea mai grea parte din acest proces, va fi sa taiati cu precizie cele 6 blaturi colorate. Apoi, urmeaza asamblarea, puneti glazura si asta e! mult mai usor decat pare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri