Cine iubeste bananele si, in mod particular, pe cele verzi, acest truc le va face ziua mai buna. Pentru ca nimeni nu-si doreste sa manance o banana moale, cu coaja neagra, corect?

Bananele sunt niste fructe atat de delicoase si sanatoase, ce aduc multe beneficii sistemului imunitar. O stie chiar si un copil. Au un singur defect major. De cele mai multe ori ajungem sa cumparam un ciorchine de banane verzi, iar a doua zi sa observam ca s-au copt prea tare, iar coaja s-a innegrit. Cand sunt prea moi si coaja aproape neagra, e greu sa gasim pe cineva care sa vrea sa le mai foloseasca. Asa ca ori le facem smoothieuri, ori, de cele mai multe ori, le aruncam.

Din fericire, am gasit un truc minunat care ne ajutam sa pastram bananele fresh cat mai mult timp. Sau orice alt fruct. Nu trebuie sa fiti creativi, ci doar sa urmatii pasii explicati in clipul de mai jos:

Pare o idee destul de buna si, am auzit, ca daca invelesti coada fiecarui fruct in parte, efectul va fi si mai indelungat. Noi, cu siguranta, vom incerca. Voi?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri