Humusul este una dintre acele retete pe care oricine stie sa o faca. Serios, este foarte simplu sa nu iti iasa, de fapt, nici macar nu trebuie sa respecti o reteta. Tot ce iti trebuie este un bol de naut, pasta tahini si putina creativitate. Pe langa asta este foarte gustos si practic. Il poti folosi la sandvisuri, ca garnitura, in tartine.

Hummus cu coriandru si ghimbir

Sursa foto Shutterstock humus cu coriandru

Daca vrei sa adaugi putina aroma retetei tale de humus, incearca aceasta varianta cu coriandru si ghimbir. Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 1 cana de naut fiert, 1/2 lingurita de pasta tahini, 1 catel de usturoi, 1 lingura de ghimbir tocat marunt, coriandru, sucul de la o jumatate de lamaie, un strop de ulei, sare dupa gust. Mecanismul este simplu si deja cunoscut de oricine a incearcat macar o data sa prepare un humus. Adaugi toate ingredientele intr-un bol, mixezi cu blenderul pana obtii o pasta cremoasa si asta a fost!

Humus de pastai edamame

Sursa foto Shutterstock edamame

Pentru o gustare usoara incearca acest humus fresh. Iti trebuie asa: un bol de fasole edamame, 1 lingura de tahini, 1 catel de usturou, 1 lingura de ghimbir (optionale), sucul de la 1/2 de lamaie, ulei de masline, sare si piper dupa gust. Instructiuni: pune totul in bolul blenderului si mixeaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri