Ziua Indragostitilor se presupune a fi un moment romantic, intre doua persoane care se iubesc neconditionat, insa nu ar dori sa fie intrerupt din diverse motive. Lasam aici o lista cu 5 mancaruri pe care ar fi mai bine sa le evitati in ziua respectiva, din motive bine intemeiate.

1. Un bol cu salata de fasole si porumb

Salata de fasole si porbumb

Fasole si porumb nu este cea mai fericita combinatie pentru un stomac echilibrat emotional. S-ar putea sa produca niste senzatii gazoase si urat mirositoare si nu vrei asta la o intalnire romantica, nu?

2. MIx de branzeturi

Platou de branzeturi

Sa mananci branza cu mucegai si branza de capra sau de burduf inainte de a te intalni cu persoana iubita este ca si cum ti-ai asigura un loc la toaleta toata noaptea. Din cauza gazelor provocate de lactoza, bineinteles.

3. Sos cu usturoi

Sa mananci sos de usturoi inainte de intalnirea voastra romantica, nu credem ca este cea mai potrivita solutie. La finalul serii vei observa ca iubia/iubitul a preferat sa soarba tot vinul decat sa te sarute.

Sos de leurda

4. Ridichi crude

Salata de ridichi

Pentru ca vei avea mai degraba un moment flatulent, decat unul romantic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

5.Varza cruda, castravete sau tulpini de telina

Pentru ca sunt diuretice si contin multa apa si te vor face sa urinezi din 30 in 30 de minute


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri