9 Februarie 2015 publicat în Retete culinare 37 share-uri

Daca te-ai decis sa urmezi cura Dukan, atunci aceste sosuri, cu siguranta, iti vor fi utile. Vor veni ca o binecuvantare culinare. Astfel, vei putea sa diversifici meniul, iar mancarea sa aiba un gust deosebit.

Sos de maioneza - dukan style

Ingrediente necesare pentru sosul de maioneza : 1 ou, 2 linguri ulei de masline, 1 lingurita cu varf mustar fara zahar, sare si piper negru macinat, cativa stropi de lamaie.

Am folosit pentru prepararea sosului de maioneza un mixer vertical, la care am atasat dispozitivul pentru pasat legume, si un pahar inalt pentru ca astfel ingredientele stau adunate si sunt mai usor de cuprins de cupa dispozitivului.

Toate ingredientele le-am pus in paharul de plastic.

Am introdus pasatorul cu grija in pahar, astfel incat sa prind sub cupa dispozitivului galbenusul si mare parte din mustar. Am mixat la viteza maxima, miscand usor dar fara a ridica mixerul, pana cand compozitia a devenit cremoasa si omogena.

Sos Remoulade - dukan

Ingrediente necesare pentru sos Remoulade: jumatate de ceapa normala (merge si roșie), tocata marunt, 2 linguri branza fina cu verdeturi 0,2% grasime, 1 castravete murat - tocat marunt, sare, piper, 1lingura ulei de masline, 2 picături de otet, jumatate de lingurita mustar, putin tarhon. Eu am mai tocat o lingura de ardei iute Jalapeno, pentru ca sunt fan. Toate le-am amestecat bine, iar la sfârșit am tocat putin patrunjel verde (optional). Foarte bun a ieșit! Eu l-am servit cu carne de curcan la gratar. Incercati si voi!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Pentru a descoperit si alte retete Dukan, accesati blogul cristina-cristinasworld.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri