Incepem noul an usor, usor…adica cu o supa crema de pui. E tare delicioasa si gustoasa. Pregatirea ei e rapida, iar rezultatul va fi cu succes.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa crema de pui:

  • 1 piept de pui cu tot cu os
  • 3,5 litri apa
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 fire telina apio ( sau radacina)
  • 1 pastarnac
  • 50 gr unt
  • 65 gr faina
  • 150 ml smantana de gatit
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 catel usturoi
  • o legatura mica de patrunjel verde
  • sare piper

Mod de preparare supa crema de pui:

Intr-o oala punem carnea de pui impreuna cu toate legumele curatate si taiate grosier.Asezonam cu sare si piper. Lasam sa fiarba o ora si jumatate pana sunt fierte legumele. Scoatem carnea de pui , o scoatem de pe os si o taiem bucatele. Strecuram supa de legume. Golim oala in a care a fiert supa, punem untul la topit si adaugam faina, amestecam mereu pana amestecul se ingroasa. Adaugam incet supa clara, fara legume, si amestecam continuu pentru a nu se forma cocoloase. Turnam smantana,punem usturoiul razuit marunt si zeama de lamaie. Lasam sa mai fiarba 20 minute. Inainte de a opri focul adaugam carnea de pui .Gustam si daca e nevoie mai portivim gustul cu sare si piper. La servire adaugam patrunjel tocat marunt , si crutoane . Pofta buna !

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri