Pana la momentul ciocnirii paharelor de sampanie, le ciocnim pe cele de vin, din timpul mesei de Revelion. Mai jos sunt 2 recomandari de vinuri potrivite bunatatilor pe care le vei servi in noaptea dintre ani.

Masa de Revelion este un prilej de sarbatoare si de petrecere cu cei dragi. Daca in ceea ce priveste meniul, lucrurile sunt destul de clare pentru masa in familie (nelipsitele preparate traditionale din carne de porc, sarmalute, cozonac), in ceea ce priveste vinul, concluzia generala este ca acesta trebuie sa fie rosu si, de preferinta, sec.

Artisan Feteasca Neagra de la Aurelia Visinescu este un vin invechit timp de 18 luni in baric de stejar romanesc, cu gust bine echilibrat si cu o aroma inconfundabila de prune uscate, stafide negre si scortisoara.
Artisan Feteasca Neagra acompaniaza perfect mancarurile pe baza de carne din porc, vitel, miel, vita sau pui.

In cazul in care mergeti in vizita la prieteni care prefera o abordare neconventionala a mesei de Revelion (curcan umplut, peste sotat cu legume, mancaruri asiatice) sau pur si simplu aveti foarte multi prieteni vegetarieni, este de preferat sa alegeti un vin alb proaspat dar cu un gust bine echilibrat. Si neaparat trebuie servit la o temperature de 6-8°C.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari Parenting constient (mindful parenting) – recomandari si sfaturi

White Artisan de la Aurelia Visinescu constituie alegerea perfecta. Creat cu dragoste si pasiune pentru soiurile
romanesti, White Artisan este un cupaj echilibrat de Feteasca Alba, Riesling, Tamaioasa Romaneasca, proaspat si fructuos la gust si cu un final persistent. Notele de grapefruit rosu il recomanda pentru sufleuri, peste, fructe de mare, mancaruri asiatice si pentru garnituri din legume.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri