Rapid si delicios de te lingi pe degete: prajitura cu scortisoara.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura rapida cu scortisoara:

  • 200 ml ulei
  • 2 oua
  • curatati de bobite 1/2 baton de vanilie
  • 230 gr lapte
  • 200 gr zahar
  • 375 gr faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 200 gr zahar brun
  • 3 lingurite scortisoara
  • 100 gr unt

Intr-un vas amestecati ingredientele uscate: zahar, faina, praf de copt, sare.

Intr-un al doilea vas, bateti usor uleiul cu ouale, adaugati vanilia si laptele. Integrati treptat amestecul de faina, pana aveti un aluat omogen.
Intr-un al treilea vas, amestecati zaharul brun cu scortisoara.

Turnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt jumatate din cantitatea de aluat si imprastiati peste aluat jumatate din cantitatea de zahar & scortisoara. Turnati peste restul de aluat si deasupra pudrati restul de zahar & scortisoara.
Topiti apoi untul si scurgeti-l in zig-zag peste prajitura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Bagati prajitura in cuptorul incins la 180 de grade si coaceti pentru o jumatate de ora sau pana trece testul cu scobitoarea.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri