Imagineaza-ti un mic dejun cu iaurt, nuci, miere si fructele tale preferate. Un deliciu, asa-i? Un deliciu sanatos este daca iti preparari iaurtul acasa. Nu te ingrijora, nu este mare inginerie. Iata pasii mai jos:

Procedeul este extrem de simplu.

Eu iau lapte de vaca si il dau in clocot o singura data, desi mai nou, in lumina ultimelor lecturi inclin tot mai mult sa consum laptele crud. Deci, dupa cum spuneam, fie fierbeti laptele, fie doar il incalziti pana aproape de punctul de fierbere.

Apoi il lasati sa se raceasca pana cand e doar caldut - daca aveti termometru si vreti sa faceti iaurtul "ca la carte" asteptati sa ajunga la 43 grade.

Eu folosesc pentru iaurt un ulcior de lut pentru ca tine caldura mai bine. Ung vasul cu iaurt (la inceput luati un iaurt de la magazin, apoi folositi putin din iaurtul vostru) si pun laptele.

Pun o farfurioara pe post de capac si las ulciorul intr-o zona calda - iarna merge perfect undeva in apropierea caloriferului.

Lasati peste noapte si dimineata aveti un iaurt delicios!

Aceasta reteta a fost testata si recomandata de blogul https://amainbucatarie.blogspot.ro/

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cele mai încurajatoare citate despre succes Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri