6 Noiembrie 2014 publicat în Retete culinare 16 share-uri

Circula o vorba cum ca astazi este ziua in care barbatii gatesc cina. Aceasta vorba, pe noi, ne bucura profund. Noi facem cumparaturile, iar ei gatesc. Suna perfect!

Nu stim cine cine se ocupa de organizarea acestor "ritualuri", insa ziua aceasta, Ziua in care barbatii gatesc cina, este absolut delicioasa. Desi multi barbati refuza sa-si puna sortul de bucatarie, ei habar n-au cat de sexy pot fi cu tigaia in mana. Oricum, astazi este ziua in care femeile cu hranite cu mancare gatita cu dragoste exact de cine isi doresc ele.

Pentru barbatii "nu sunt interesat de arta culinara", avem o veste: Gatitul poate fi o superputere care va poate transforma in mai putin de 2 ore intr-un supererou. Aplauzele le veti primi la final. Nu o sa va spunem cat de amuzant este aceasta activitate de care tot incercati sa fugiti, pentru ca o veti descoperi singuri. Tot ce trebuie sa stiti este ca aveti nevoie de putina planificare, organizare si cateva miscari de baza. Tot ce faceti in viata de zi cu zi este mult mai complicat decat gatitul. Sigur, exista si riscuri destul de evidente, dar daca va straduiti un pic puteti pregati o friptura suculenta in maxim 30 de minute, iar bucataria sa ramana la locul ei. Din moment ce voi ati inventat focul, iar cartofii prajiti raman in preferintele voastre, nu intelegem unde s-a pierdut, pe drum, increderea voastra in bucatarie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Pentru a sarbatori aceasta zi-minune, indraznim sa va prezentam 5 retete care ii ies bine oricarui barbat:

1. Spaghete cu midii si sos de smantana dulce

Nivel de dificultate: scazut. Gata in 40 de minute.

Reteta de spaghete cu midii, aici.

2. Pui cu bambus si legume

Nivel de dificultate: scazut. Timp de preparare: maxim 50 de minute

Reteta de pui cu bambus, aici.

3.Coaste de vitel in sos de rosii

Nivel de dificultate: mediu. Timp de prepare: aprox 2 ore.

Reteta aici

4. Burgeri de somon cu salsa picanta

Nivel de dificultate: mediu. Timp de preparare 40-50 minute

Reteta burgeri de somon cu salsa picanta, aici.

5.Clatite cu mousse de ciocolata, nuci si caramel

Nivel de dificultate: scazut. Timp de preparare: aprox 1 ora.

Reteta, aici.

Sursa foto main articol Shutterstock barbat bucatar.

Distribuie subtil acest articol celui care vrei sa-ti gateasca cina!

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri