Este ceva magic intr-o cana cu ceai. In primul rand, te vrajeste cu mirosul, iar apoi aroma te teleporteaza in alte taramuri. Cam asa este ceaiul acesta cu ghimbir, lamaie, miere de cimbru si scortisoara, preparat intr-o zi cu ploaie, o poveste.

Daca nu esti inca familiarizata cu gustul usor iute al ghimbirului, draga mea, toamna aceasta ar trebui sa va imprieteniti imediat. Ghimbirul este mana dreapta a Naturii Mama, el ne protejeaza de raceli si microbi in anotimpurile reci.

Bucura-te de o cana cu ceai cald de ghimbir cu lamaie si scortisoara! Ca sa-l prepari iti ia maxim 20 de minute, iar modul de preparare nu este deloc complicat. Se face cam asa: pune la fiert o cana cu apa. Intre timp, taie felii micute de ghimbir, cat sa cuprinda o lingura. Cand apa incepe sa fiarba, pune feliile de ghimbir si mai lasa-l sa fiarba cate minute. Stinge focul si lasa-l la infuzat vreo 10 minute. Toarna ceaiul in cana, adauga mierea, scortisoara si feliile de lamaie. Amesteca usor si savureaza.

Sursa foto Shutterstock ceai de ghimbir

Daca esti o persoana a ceaiurilor, trebuie sa incerci neaparat asa ceva!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri