Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru dovlecei crocanti la cuptor:
- 3 dovlecei mici, cam 10 cm fiecare, fara seminte si e important sa fie proaspeti
- 50 gr parmezan ras
- 100 gr pesmet
- boia, cimbru, sare , piper
Mod de preparare dovlecei crocanti:
Se poate folosi si unul mai maricel, dar atunci trebuie sa ii scoatem mijlocul cu samburii. Ii taiem in bastonase lungi de 10 cm si subtiri cat degetul mic sau chiar mai subtiri daca va plac mai crocanti . Apoi ii saram, presaram putina boia dulce, ii dam prin faina, ou, si apoi pesmet cu parmezan si cimbru. I-am pus pe hartie cerata in tava de la cuptor, la 220 grade, timp de 15-20 minute. La jumatatea timpului ii intoarcem, apoi din nou in cuptor , pana sunt rumeni. Servim imediat cu sos de iaurt cu usturoi. Pofta buna !
O reteta propusa de blogul luckycake.ro/
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie