Nici nu te-ai astepta ca aceste 5 ingrediente sa constituie cina ta de astazi sau de maine. 5 ingrediente de sezon = o cina pe cinste!

Cu doar 5 ingrediente proaspete si un pic de efort, poti avea o portie de "paste" in mai putin de o ora. Am preparat paste de multe ori, insa aceasta reteta este cea mai simpla pe care o stim si este tare delicioasa.Si o poti prepara seara, cand te intorci de la munca.

Dar sa cunoastem ingrediente minune. Avem nevoie de 1 dovlecel, 3-4 rosii, cateva frunze de busuioc, ulei de masline si usturoi. 

Cum ajungi acasa, spala rosiile, taie-le in bucati, stropeste-le cu ulei, adauga usturoiul si frunzele de busuioc si d-ale pe toate la cuptor pentru 45 de minute. Intre timp, spala dovlecelul, ia o razatoare si incepe sa treci usor dovlecelul prin ea. Dupa ce au trecut cele 45 de minute, scoate tava din cuptor, lasa un pic rosiile sa se raceasca dupa care, baga blenderul in ele. Rezultatul va fi un soi de pasta din rosii coapte. Toarna sosul peste pastele din dovlecel, fa o poza si gata, te poti aseza la masa. Poti pastra o portie si pentru pranzul de maine, le pui intr-o caserola si pranz asigurat!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Daca preferi mancarea raw, rosiile poti lasa crude, fara sa mai prepari sosul la cuptor.

Vei avea o cina excelenta si cateva poze simpatice de postat pe facebook sau instagram!

Featured foto by Lisovskaya Natalia via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri