6 August 2014 publicat în Retete culinare 21 share-uri

Din ce in ce mai multi oameni sunt interesati de calitatea si originea alimentelor pe care le consuma. Incearca sa evite cat mai mult invazia E - urilor si a aditivilor alimentari si isi indreapta atentia catre produsele bio. Nici nu este de mirare cum magazinele cu produse bio devin din ce in ce mai populare.

Daca esti in cautare de magazine bio, gasesti aici 3 magazine cu produsele care te-ar putea interesa.

Vegis.ro

Vegis.ro s-a nascut din colaborarea dintre Dacia Plant si Libris, proiect conceput din dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu un magazin online cu profil naturist, care sa ofere o cat mai larga gama de produse si de a le furniza intr-un interval cat mai scurt de timp, insotite de servicii de calitate.

Ce gasesti la vegis: seminte de chia, sare roz de Himalya, condimente din toate colturile lumii, ceaiuri frunze, spirulina, produse de detoxifiere, produse cosmetice organice, produse raw ( miere de manuka, goji, seminte de pin).

Econatura.ro

Econatura.ro este un magazin online lansat din respect pentru iubitorii de natura si este importator direct si distribuitor al unei game variate de produse alimentare bio, cosmetice naturale, dar si produse ecologice de curatenie si intretinere a casei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Ce gasesti la econatura: alimente pudra pentru pasionatii raw vegan, fructe uscate si seminte, ceaiuri bio, diverse tipuri de uleuri, delicateste bio (castane, biscuiti, ciocolata bio ), aparatura de bucatarie (germinatoare), dar si carti de nutritie.

Bioportal.ro

Supermarketul Bioportal este sursa completa pentru sanatatea intregului organism. Magazinul gazduieste produse bio si produse naturale care iti mentin sanatatea, care previn bolile secolului in care traim sau care trateaza pe principii exclusiv naturiste, verificate de consumatori din intreaga lume.

Ce gasesti la bioportal: alimente de baza, produse pentru bebelusi, apicole, cereale integrale, ceaiuri, dulciuri si dulceturi, paste fainoase, vin bio, alimente raw vegan, alge marine bio sau seminte pentru germinat bio, produse naturiste pentru diverse afectiuni ( dermatologice, oculare, osteoarticulare, ale sistemului circulator, tratamentul diabetului si tratamente hormonale precum si produse pentru cresterea imunitatii, antitumorale, anticancer sau antioxidanti, si multe alte categorii de produse de genul pentru insomnii si stres, potenta sau detoxifiere ), dar si cosmetice bio.

PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Kaufland anunță programul magazinelor de Paște Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

Foto homepage: Detoxifiere via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri