Asa ca din seria "Gata in 5 minute", am "gatit" aceasta supa rece de castraveti care, surpriza, surpriza, a fost super-buna (n-aveam asteptari prea mari ca deh - iaurt + castraveti, ce mare scofala poate sa iasa?). Dar se pare ca simplitatea e inselatoare uneori, pentru ca supa a fost delicioasa

Dificultate: redusa

Modul de preparare al supei e mega-simplu: pui in blender 3 castraveti spalati si taiati bucati, 1 legatura mica de marar si una de patrunjel, 2 cepe verzi taiate in segmente, 400ml iaurt 0%, 1 lingura de ulei de masline extra-virgin, sare si piper proaspat macinat, 200 ml de apa rece si (ingredientul cheie) 2 linguri de mustar cu bobite ;).

Toate ingredientele se mixeaza la blender, iar rezultatul este unul delicios. Cel mai bine e sa o lasi sa se racoreasca vreo juma' de ora in frigider ca sa se imprieteneasca bine aromele.

O reteta propusa de blogul leblogpiquant.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri