Atunci cand nu mai stii ce sa pregatesti pentru pachetul de luat la munca, sparanghelul este intotdeauna o solutie rapida si consistenta. De data aceasta iti propunem o reteta de bruschete cu sparanghel.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru bruschete cu sparanghel:

  • 4 felii de paine, prajite
  • 4 catei de usturoi curatati
  • 1 legatura de sparanghel cu tulpinile lemnoase inlaturate
  • cascaval sau parmezan ras (dupa gust)
  • 2 – 3 lingurite de unt / ulei de masline
  • 1 lingura de otet balsamic
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare bruschete cu sparanghel:

Fierbem sparanghelul la aburi pana cand se inmoaie putin (3 – 4 minute maxim). In mod normal, l-as taia in bucatele mici ca sa fie mai usor de consumat pe paine, de data asta n-am facut-o din pure motive fotografice, vroiam sa se vad bine bucatile de sparanghel.

Cat fierb legumele, pregatesc painea pe varianta rapida, am prajit-o in toaster, am uns-o cu putin ulei si am inceput a o freca cu catelul de usturoi ca sa se imbibe bine aroma in paine.

Cand sparanghelul e gata, il scoatem intr-un bol si, ca pentru salata, il amestecam cu o lingura de unt/ulei, otetul, sarea, piperul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Se aseaza pe feliile de paine prajita si se serveste cu parmezan ras deasupra.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul casutalaurei.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri