12 Iunie 2014 publicat în Retete culinare 24 share-uri

Cand vine vorba de zile calduroase, nimic nu suna mai bine decat o salata fresh. Aceasta salata cu branza Roquefort, avocado si sos de mustar reprezinta micul dejun, pranzul si chiar cina pentru zilele de vara.

Intr-un bol, am pus cateva foi de salata verde, spalate si tocate, o jumatate de avocado taiat cubulere, cateva feliute de branza cu mucegai albastru, 3-4 rosii cherry injumatatite si nuci pecan fripte putin inainte in tigaia incinsa.

Am incropit si un dressing din 2 lingurite de mustar de Dijon, o lingurita de miere si 2 linguri de ulei de masline extra-virgin, l-am adaugat peste salata si amestecat pana s-a imbibat bine si am mancat cu crutoane din paine neagra.

Bon app’!

O reteta recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri