Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru barcute cu capsuni:
- 1 pachet de foetaj din comert
- 1 galbenus pentru uns
- 300 g capsuni sau orice alte fructe doriti
- 1 pachet tort gelee
- Fulgi de migdale
Pentru crema
- 300 ml lapte
- 1 ou
- 100 g zahar
- 50 g amidon
- Vanilie
Mod de preparare barcute cu capsuni:
200 ml lapte se pune la incalzit intr-o cratita la foc mic.100 ml lapte se mixeaza cu oul, zaharul amidonul si vanilia, apoi se adauga peste laptele pus la fiert si se amesteca bine. Se lasa pana se ingroasa. Se ia apoi de pe foc si se lasa la racit. Aluatul decongelat se taie in patrate, se pune in mijloc cate o lingura de crema , se aduna marginile apoi se unge cu galbenus, se presara cu fulgi de migdale si se coace la 180 de grade 25 de minute. Capsunile se spala si se taie in 4 bucati. Pregatim jeleul conform instructiunilor de pe ambalaj, il amestecam cu capsunile si asezam pe fiecare pachetel cu crema
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie