Am auzit multe lucruri in viata noastra, dar acestea chiar ne-au lasat masca. De exemplu, cum ca branza este cel mai furat aliment, in lume. Hm, cine-ar fi crezut?

Le-ai consumat toata viata, dar nu ai stiut niciodata ce mici secrete ascund alimentele din farfurie. Acest clip dezvaluie lucruri nebanuite despre mancarurile noastre perferate, lucruri pe care nu le-ai fi banuit nicioada, dar in acelasi timp, nu iti vor afecta conceptia fata de ele...sau poate ca da.

1. Branza, pare-se, este cel mai dorit aliment. Dorit, adica ravnit, furat.

2. Mierea ramane fresh timp de 3000 de ani. Expira: niciodata!

3. Ananasul nu este un singur fruct. Este un grup de fructe ale caror flori se dezvolta impreuna si astfel formeaza ananasul. La asta chiar nu ne-am gandit vreodata.

4.Abtibildurile de pe fructe si legume sunt comestibile. Potrivit FDA - dar noi nu am incerca asa ceva.

5. McDonalds si Taco Bell si-au inceput activitatea prin a comercializa hot dog.

6. Cuptoarele cu microunde consuma mai multa energie daca folosesti ceasul incorporat. Indicat ar fi sa nu le mai folosim deloc. Salvam planeta si ne salvam si pe noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

7. Inventatoarea chipsurilor cu ciocolata a vandut reteta pentru a-si aigura o rezerva de ciocolata pe viata. Ni se pare corect. Cine nu ar face la fel?

8. Cantitatea de zahar pe care o consuma un american in 5 zile este mai mare decat cantitatea pe care o consuma un american intr-un an, acum 200 de ani. Va ganditi si voi la ce ne gandim si noi?

9. Prajitura germana cu ciocolata (German Chocolate cake) nu este originara din Germania. A fost inventata de un tip american, pe nume Sam German. O mica-mare confuzie.

10. Ouale comercializate in America ar fi interzise in U.K, iar ouale comercializate in U.K ar fi interzise in America, din cauza proceselor diferite de spalare. Cate state, atatea reguli.

11. Acesta este incredibil: Inainte ca refrigeratoarele sa fie inventate, oamenii puneau broaste in lapte pentru a-l mentine rece. Ew, ew, ew.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri