ghid pentru o viaţă împlinită

Usor, dupa sarbatori: Ciorba de legume cu paste

E o ciorba satioasa din cauza pastelor si este tare gustoasa, ca sa nu mai zic ca e si super simpla de gatit. Nu mai ramane decat sa va zic ce am pus in ea.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de legume cu paste:

  • 3 morcovi
  • 1-2 pastarnac
  • 1/4 telina
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 150 gr paste
  • sare, piper
  • frunze de telina
  • frunze de patrunjel
  • 300 ml suc de rosii

Mod de preparare ciorba de legume cu paste:

Punem apa la fiert intr-un vas de 4 l. Curatam, spalam si taiem zarzavaturile. Cand apa clocoteste adaugam zarzavaturile si lasam la fiert la foc potrivit. Adaugam sare si piper dupa gust. Daca s-au fiert zarzavaturile putem adauga si pastele care se fierb in 5-8 min, timp in care adaugam si bulionul. La final adaugam telina si patrunjelul tocat si oprim focul.

ciorba de legume cu paste

Se poate servi si cu smantana!
Pofta buna!

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Usor, dupa sarbatori: Ciorba de legume cu paste.