30 Martie 2014 publicat în Retete culinare 1 share-uri

Cu totii ne gandim din cand in cand la o portie de chipsuri cu sos de branza sau cu sos de rosii, recunoasteti. Dar cum ar fi sa pregatim singuri, la noi acasa. Ar fi...delicios, nu-i asa? Mai ales cand, pe langa cartofi, puteti sa adaugati sfecla si pastarnac.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru homemade chips:

Avem nevoie de 2-3 cartofi, 1 pastarnac, 1 cartof dulce si o sfecla. Toate le-a feliat subtirel de tot robotul, iar eu le-am spalat bine, si apoi le-am zvantat pe prosoape de hartie.

Am incins in ceaun ulei cam de 3-4 cm si am prajit chipsurile cateva minute la foc iute, pana s-au rumenit exact cat trebuie. (Avand in vedere ca iarna nu-i ca vara, iar cartofii nu-s ca sfecla/pastarnacul, am descoprit rapid ca cel mai bine e sa prajesti separat chipsurile de fiecare soi: pastarnacul si cartofii dulci s-au rumenit cel mai repede, cartofii ceva mai incet si sfecla a fost cea mai puturoasa, si, sincer vorbind, de-a dreptul refractara la a se rumeni cum vroiam eu. Next time, no sfecla!). Le-am scos pe farfurii tapetate cu hartie abdorbanta si le-am lasat sa se scurga bine, le-am sarat si, well, le-am infulecat in no time, simtindu-ma din nou copil. Au fost bune!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Aceasta reteta a fost recomandata de www.leblogpiquant.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri