13 Martie 2014 publicat în Retete culinare 9 share-uri

Eeste o reteta foarte simpla, de post si gustoasa, mai ales daca sunteti fani ai caju-ului.Usturoiul l-am pus optional din motive de iesit in lume, stiti la ce ma refer. E mai buna cu usturoi dar e buna si fara

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pasta de caju:

  • 200 gr. caju
  • 2 linguri ulei - de masline, de preferinta
  • 50 ml apa
  • 2 catei de usturoi (optional din motive ....sociale)
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • sare, patrunjel

Mod de preparare pasta de caju:

Punem la inmuiat alunele caju in apa si le lasam asa peste noapte.
Le strecuram si le bagam in blender laolalta cu apa, uleiul, sucul de lamaie. Le mixam pana se vor transforma intr-o crema fina. Adaugam sarea si verdeturile. Mai dam o data la mixat pana se omogenizeaza.
Delicioasa pe o felie de paine neagra sau graham.

O reteta propusa de blogul casutalaurei.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri