Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de loboda:
- 6 legaturi de loboda
- 2 morcovi mici
- 3 fire de ceapa verde
- 800 ml de bors
- 2 linguri mari de orez
- Patrunjel
- Sare, piper
Mod de preparare ciorba de loboda:
Intai si-ntai am fiert borsul. L-am dat deoparte, am spalat loboda si am taiat-o fasiute. Am calit morcovii cu ceapa verde si cand au capatat culoare am adaugat doi litri de apa ca sa fiarba cam un sfert de ora.
Am adaugat orezul si dupa vreo 10 minute, cand orezul si legumele erau fierte am pus loboda si sare si piper. Apoi am turnat borsul si am lasat sa dea în fiert de cateva ori.
Si m-am plimbat prin jurul cratitei pana s-a racit. Si m-am si amagit cu restul de bors pe care l-am pastrat special sa îl beau simplu.
O reteta recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor