ghid pentru o viaţă împlinită

Cum preparam verdeturile de sezon: Ciorba de loboda

Ciorba de loboda e racoritoare, delicioasa, plina de vitamine si ea, acrisoara si rrrrosie. Se face si simplu, e gata în juma’ de ora, doar ca trebuie sa astepti pana se raceste

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de loboda:

  • 6 legaturi de loboda
  • 2 morcovi mici
  • 3 fire de ceapa verde
  • 800 ml de bors
  • 2 linguri mari de orez
  • Patrunjel
  • Sare, piper

Mod de preparare ciorba de loboda:

Intai si-ntai am fiert borsul. L-am dat deoparte, am spalat loboda si am taiat-o fasiute. Am calit morcovii cu ceapa verde si cand au capatat culoare am adaugat doi litri de apa ca sa fiarba cam un sfert de ora.

Am adaugat orezul si dupa vreo 10 minute, cand orezul si legumele erau fierte am pus loboda si sare si piper. Apoi am turnat borsul si am lasat sa dea în fiert de cateva ori.

Si m-am plimbat prin jurul cratitei pana s-a racit. Si m-am si amagit cu restul de bors pe care l-am pastrat special sa îl beau simplu.

ciorba de loboda

O reteta recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum preparam verdeturile de sezon: Ciorba de loboda.