ghid pentru o viaţă împlinită

Tocanita de inima de porc

O idee deloc complicata pentru masa de pranz. Incearca si tu!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tocanita de inima de porc:

  • o inima de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei capia
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper


Mod de preparare tocanita de inima de porc:

Inima se taie la jumatate si se elimina eventualele cheaguri de sange. Apoi se lasa in apa cateva ore, tocmai pentru a o spala bine de sange.

Intr-o tigaie, am calit putin ceapa cu morcovii si ardeii. Am adaugat apoi inima taiata cubulete si am lasat-o putin pe foc, cat sa isi schimbe usor culoarea, dupa care am stins cu apa si am lasat-o sa fiarba la foc mic cam 2-3 ore.
*daca e nevoie, mai completati cu apa, dar doar cate putin, ca la final sa aveti un sos scazut si cremos
** puteti face reteta si in slow cooker

Cand inima s-a gatit bine, veti fi uimit de textura ei! Adaugati patrunjel verde si serviti cu cartofi sau paste.

Citeste si:

tocanita de inima de porc

Aceasta reteta este recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.


Discutii despre Tocanita de inima de porc

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.