ghid pentru o viaţă împlinită

Tabbouleh - o salata colorata

Salata aceasta arabeasca este o incantare pentru papile pentru multitudinea de arome, este racoritoare si foarte sanatoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata tabbouleh:

  • 100 grame de bulgur
  • 5 rosii bine coapte
  • 1 ceapa rosie
  • 1 legatura de patrunjel
  • Cateva frunzulite de menta
  • Ulei de masline
  • Zeama de la o lamaie
  • Sare

Mod de preparare salata tabbouleh:

Intr-un recipient etans se pun bulgurul si rosiile taiate bucatele mici. Se agita recipientul ca bulgurul sa fie bine acoperit de rosii. Se lasa la rece cam 2 ore pana se inmoaie bulgurul.

Ceapa se taie marunt, se toaca patrunjelul si menta si se adauga peste bulgur si rosii si se amesteca bine.

Se adauga zeama de la o lamaie si ulei de masline, se potriveste de sare si se serveste.

salata tabbouleh

Aceasta reteta a fost oferita de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tabbouleh - o salata colorata.