6 Februarie 2014 publicat în Retete culinare 24 share-uri

In vremea copilariei mele iernile erau lungi si aspre. Dupa cateva luni bune de nameti si ger, iti doreai un soare cald macar pentru cateva ore, dar era normal. Acum, iernile au devenit nevroze nationale. Ce treaba are iarna cu salata mea? Habar nu am, dar am simtit nevoia sa va dezvalui gandul meu dintre nameti!

Timp de preparare: 2 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente pentru salata de limba de porc cu ciuperci:

  • 4-5 bucati de limba de porc
  • 1 conserva de ciuperci feliate
  • 3 castraveti acri
  • 1/2 cana cu maioneza
  • 200 g smantana
  • marar
  • sare,piper si fulgi de ardei iute

Mod de preparare salata de limba de porc cu ciuperci:

Se fierbe limba de porc, foarte bine, in apa cu sare,foaie de dafin si cateva boabe de piper. Scurgem apa si lasam limba sa se raceasca. Incepem sa curatam limba de perisori si pielite. O taiem in cubulete mici.
Castraveti se taie si ei in cubulete mici. Se scurg. Ciupercile se trec printr-un jet de apa. Se lasa sa se scurga bine. Intr-un vas amestecam carnea,ciupercile,castravetii,adaugam maioneza cu smantana,mararul tocat si condimentam dupa gust. O bunatate !



Pofta buna !

Mai multe retete pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri