Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui dulce-acrisor in sos de portocale:
- 1 piept de pui, taiat in fasii
- 2 linguri sos soia
- 1 lingurita coaja rasa de portocala
- o jumatate de cana de suc proaspat de portocale
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita ghimbir
- piper
- 1 ardei rosu taiat fasii
- 1 ceapa tocata
Mod de preparare pui dulce-acrisor in sos de portocale:
Mai intai amestecati primele trei ingrediente si lasati carnea la frigider pentru o jumatate de ora. Intr-o tigaie incingeti bine un pic de ulei si adaugati usturoiul si ardeii. Apoi adaugati amestecul de carne si prajiti carnea. Turnati apoi peste cana de suc si adaugati restul condimentelor, lasand sa fiarba pana scade si se ingroaja sosul. Serviti cu orez cu mazare.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor