ghid pentru o viaţă împlinită

Pui dulce-acrisor in sos de portocale

Pentru un pranz usor si aromat, va propunem aceasta retete de pui in sos de portocale.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pui dulce-acrisor in sos de portocale:

  • 1 piept de pui, taiat in fasii
  • 2 linguri sos soia
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • o jumatate de cana de suc proaspat de portocale
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita ghimbir
  • piper
  • 1 ardei rosu taiat fasii
  • 1 ceapa tocata

Mod de preparare pui dulce-acrisor in sos de portocale:

Mai intai amestecati primele trei ingrediente si lasati carnea la frigider pentru o jumatate de ora. Intr-o tigaie incingeti bine un pic de ulei si adaugati usturoiul si ardeii. Apoi adaugati amestecul de carne si prajiti carnea. Turnati apoi peste cana de suc si adaugati restul condimentelor, lasand sa fiarba pana scade si se ingroaja sosul. Serviti cu orez cu mazare.

pui dulce acrisor in sos de portocale

Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui dulce-acrisor in sos de portocale.


Discutii despre Pui dulce-acrisor in sos de portocale

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.