Ametitor de simplu: o punga de nachos intinsi intr-o tava, cu cascaval ras pe deasupra - asta nu e momentul sa va ganditi la silueta, fiti generosi cu cascavalul - si un sos guacamole. Bun de te lingi pe degete.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru nachos cu guacamole:

Ametitor de simplu: o punga de nachos intinsi intr-o tava, cu cascaval ras pe deasupra (de preferinta Cheddar) - asta nu e momentul sa va ganditi la silueta, fiti generosi cu cascavalul + jumatate de rosie taiata cubulete, o ceapa verde taiata marunt si un ardei iute feliat - presarate deasupra. La cuptor pentru 4-5 minute. Si gata!

Pentru Guacamole, am pus in robot 1 avocado, o rosie, 1 ceapa verde, un ardei iute (we like it spicy) - toate taiate cubulete, zeama de la 1 lime, sare si piper. Am maruntit totul, la sfarsit am adaugat 1 lingura de smantana si asta a fost tot. Taa-Daaaa!

Cine zice ca trebuie sa iesi din casa to get deliciously yummy, not-healhty snacks? Dar era zi de sarbatoare asa ca va promit ca nu se pun caloriile... daca ati ratat ieri momentul, puteti sa incercati in weekend - nici in weekend nu se pun caloriile!

O reteta recomandata de blogul www.leblogpiquant.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri