ghid pentru o viaţă împlinită

Lasagna cu legume

O reteta ce poate transforma un pranz sau cina intr-un adevarat festin. Indragita de cei vegetarieni, dar si de cei care prefera preparatele cu carne. Iata o varianta delicioasa de lasagna cu legume.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru lasagna cu legume:

  • Foi de lasagna (un pachet)
  • 3 bucati Zucchini
  • 8 ciuperci
  • 1 punga de spanac
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • 1 ardei rosu

Sos bechamel:

  • 60 gr unt
  • 60 gr faina
  • 700 ml lapte
  • 200 gr parmesan chesee

Mod de preparare lasagna cu legume:

Se toaca legumele si se calesc in 3 linguri ulei. Ciupercile se spala, se taie marunt, se condimenteaza cu sare, piper si se adauga peste legume. Se prepara sosul din unt, faina si lapte.Se adauga parmesan. Se unge tava cu unt si se aseaza alternativ: joi de lasagna fierte si trecute printr-un ou batut, sosul bechamel, compozitia de legume cu ciuperci. Deasupra se aseaza frunze de spanac si cascaval. Se da la cuptor pentru circa 40 minute.

lasagna cu legume

Aceasta reteta a fost prezentata de blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Lasagna cu legume.