Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de toamna:
- 2.5 -3 l apa
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 ardei mic verde
- 1 gulie
- 1 felie telina
- 1 varza mica
- un cub de legume sau o lingurita vegeta
- sare si piper dupa gust
- 200 ml suc de rosii
- frunze de telina
- frunze de patrunjel
Mod de preparare ciorba de toamna:
Mai intai punem vasul cu apa la fiert. Legumele le curatam si le spalam. Tocam ceapa si ardeiul marunt iar morcovul, gulia si telina le taiem felii/rondele. Cand fierbe apa adaugam legumele si lasam la fiert la foc mic.
Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam varza taiata, adaugam cubul de legume si potrivim cu sare si piper.
Lasam sa fiarba in continuare si cand sunt toate legumele fierte adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate marunt si mai lasam sa dea o data in clocot. Oprim focul si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Servim cald cu smantana si ardei iute.
O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie