Saratele cu chimen, branza de capra si bacon

Nu stiu cum e in alte case, dar la noi rontaielile sunt la mare cautare. Evident, incerc sa gasesc alternative cat mai sanatoase si mai nutritive. De data aceasta am pregatit o porie de saratele cu bacon si branza de capra, am renuntat la mac pentru chimen si sare roz de Himalaya.

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru saratele cu chimen, branza de capra si bacon:

  • 3 oua, unul pentru uns
  • 50 gr unt
  • 50 gr bacon
  • 100 ml smantana
  • 300 gr branza de capra
  • faina cat curpinde - mie mi-a intrat undeva la 400 gr
  • chimen si sare de Himalaya

Mod de preparare saratele cu chimen, branza de capra si bacon:

Am framantat aluatul din componentele de mai sus si l-am pus la rece, in frigider, pentru aproximativ o ora. Apoi l-am intins pe o suprafata usor pudrata cu faina si le-am taiat. Le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt, le-am uns cu ou si am presarat chimen si sare de Himalaya.

Le-am pus in cuptorul incins (180 grade) pana s-au rumenit. Sunt foarte aromate, moi si irezistibile!

saratele cu chimen, branza de capra si bacon

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Saratele cu chimen, branza de capra si bacon.