8 Noiembrie 2013 publicat în Retete culinare 38 share-uri

Nu stiu cum e in alte case, dar la noi rontaielile sunt la mare cautare. Evident, incerc sa gasesc alternative cat mai sanatoase si mai nutritive. De data aceasta am pregatit o porie de saratele cu bacon si branza de capra, am renuntat la mac pentru chimen si sare roz de Himalaya.

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru saratele cu chimen, branza de capra si bacon:

  • 3 oua, unul pentru uns
  • 50 gr unt
  • 50 gr bacon
  • 100 ml smantana
  • 300 gr branza de capra
  • faina cat curpinde - mie mi-a intrat undeva la 400 gr
  • chimen si sare de Himalaya

Mod de preparare saratele cu chimen, branza de capra si bacon:

Am framantat aluatul din componentele de mai sus si l-am pus la rece, in frigider, pentru aproximativ o ora. Apoi l-am intins pe o suprafata usor pudrata cu faina si le-am taiat. Le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt, le-am uns cu ou si am presarat chimen si sare de Himalaya.

Le-am pus in cuptorul incins (180 grade) pana s-au rumenit. Sunt foarte aromate, moi si irezistibile!

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri