Amestecam branza cu mararul tocat si sare. Asezam o clatita pe farfurie si intindem un strat subtire de branza. Asezam deasupra o felie de somon si rulam clatita.La Cucina iti recomanda rulouri cu somon afumat

Ocaziile speciale cer un meniu ales cu grija. Ingredientele rafinate sunt pregatite intr-un mod inedit si nu uitam ca modul in care arata mancarea este la fel de important ca si gustul.

Revista La Cucina iti recomanda rulouri cu somon afumat:

Ingrediente:

6 clatite
6 felii de somon afumat
150g crema de branza
1 lingura suc de lamaie
3 linguri marar tocat
sare

Cum preparam:

  • Amestecam branza cu mararul tocat si sare.
  • Asezam o clatita pe farfurie si intindem un strat subtire de branza.
  • Asezam deasupra o felie de somon si rulam clatita.

Taiem clatita in sase bucati si le prindem cu scobitori. Repetam procesul cu celelalte clatite.

4 portii
Timp de preparare: 15 minute

Pentru mai multe retete si articole despre gastronomie, viziteaza www.lacucina.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri