ghid pentru o viaţă împlinită

Aripioare la gratar cu sos de prune si ardei

O idee minunata pentru un pranz cu prietenii.

Dificultate: redusa

Am uns aripioarele cu un pasta de ardei in care am pus 1 lingura de zahar (pentru caramelizare) si le-am pus intr-o tava speciala de la Grill Society impreuna cu rondele de ceapa rosie si morcovi taiati fasii. Le-am lasat sa se rumeneasca linistite in tava si sa se caramelizeze pe ele marinata.

Separat, intr-un mic vas, am pus 4 prune taiate cubulete, 2 catei de usturoi tocati, 2 linguri de pasta de ardei si un praf de sare (daca mai e nevoie!). L-am pus tot pe grill si l-am lasat sa fiarba in timp ce se facea gratarul.

Si ca sa vedeti cat spatiu aveam pe grill, pe langa sos si tava cu aripioare, se mai perpeleau si 12 mici! Cand s-a legat sosul, il luati de pe foc si il pasati cu robotul. Se serveste alaturi de aripioare si legume! E irezistibil :

aripioare la gratar

Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Aripioare la gratar cu sos de prune si ardei.