Dificultate: redusa
Am uns aripioarele cu un pasta de ardei in care am pus 1 lingura de zahar (pentru caramelizare) si le-am pus intr-o tava speciala de la Grill Society impreuna cu rondele de ceapa rosie si morcovi taiati fasii. Le-am lasat sa se rumeneasca linistite in tava si sa se caramelizeze pe ele marinata.
Separat, intr-un mic vas, am pus 4 prune taiate cubulete, 2 catei de usturoi tocati, 2 linguri de pasta de ardei si un praf de sare (daca mai e nevoie!). L-am pus tot pe grill si l-am lasat sa fiarba in timp ce se facea gratarul.
Si ca sa vedeti cat spatiu aveam pe grill, pe langa sos si tava cu aripioare, se mai perpeleau si 12 mici! Cand s-a legat sosul, il luati de pe foc si il pasati cu robotul. Se serveste alaturi de aripioare si legume! E irezistibil :
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie