Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tarta cu branza, ceapa verde si rosii:
- 400g foietaj
- 350g branza
- 2 linguri smantana
- 2 legaturi ceapa verde
- 3 oua
- piper
- 3 rosii
- 1 lingura gris
Mod de preparare tarta cu branza, ceapa verde si rosii:
Lasam foietajul sa se decongeleze in frigider. Maruntim branza si o amestecam cu ceapa verde tocata cu ouale si cu piperul. Tapetam o tava de tarta cu hartie de copt si asezam foietajul pe care l-am intins usor cu sucitorul. Il intepam pe toata suprafata cu o furculita si presaram grisul. Intindem compozitia de branza si asezam feliile de rosii(sau jumatati de rosii cherry) pe toata suprafata de branza.
Dam la cuptorul deja incins la 180-200 de grade pana se rumeneste.
O reteta propusa de: mihaelaa mihaela (mihasara)
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă