Daca preferati plantele aromatice, va propunem o reteta de mancare de marar.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru mancare de marar:

  • 4-5 legaturi de marar
  • 3 cepe marisoare
  • ulei
  • sare
  • piper
  • o lingurita rasa de faina

Mod de preparare mancare de marar:

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se pune la calit (inabusit) intr-o tigaie cu putin ulei. Dupa 1-2 minute se amesteca in ceapa si mararul spalat si tocat marunt. Cand ceapa este usor aurie, se toarna un pahar cu apa, si se lasa mancarea sa mai fiarba cca 10-15 minute la foc moale.

Intre timp, intr-o alta tigaie se face un sos alb din putin ulei, sare si o lingurita rasa de faina, care se va stinge cu zeama din mancare, dupa care se amesteca sosul in mancarea de marar. Dupa ce mai fierbe 1-2 minute, avand grija sa amestecati des cu o lingura din lemn ca sa nu se prinda sosul de fundul tigaii, mai adaugati sare, daca este necesar, dati un praf de piper si inchideti focul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Se serveste calda, alaturi de o salata de rosii. Este o mancare delicioasa mai ales pentru persoanele care prefera plantele aromate precum mararul.

Pofta buna!

O reteta recomandata de blogul retete-vechi-si-noi.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri