ghid pentru o viaţă împlinită

Ciocanele de pui cu zucchini si coriandru

O reteta pentru intreaga familie. Semintele de coriandru sunt adevaratul secret al acesui preparat datorita aromei puternice, dulceag-amarui cu o usoara iuteala.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciocanele de pui cu zucchini si coriandru:

  • 10-12 ciocanele de pui
  • 500 g ciuperci
  • 2 zucchini
  • 2 ardei kapia
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingurita rasa seminte de coriandru
  • 1 legatura de patrunjel
  • 50 ml ulei
  • 1 cutie cu rosii cuburi
  • 3-4 catei de usturoi,curatati

Mod de preparare ciocanele de pui cu zucchini si coriandru:

Curatam si spalam copanelele de pui. In ulei incins calim puiul frecat cu sare, piper si presarat cu boabele de coriandru care o sa-i dea o aroma exceptionala. Zdrobim cu lama cutitului cateii de usturoi si-i punem peste pui.
Dovleceii si ardeii se taie bastonase subtiri, ciupercile le feliem si le adaugam la mancare. Turnam vinul si lasam sa fiarba totul la foc mic, acoperit cu capac, pentru 10 minute.
Cand legumele sunt al dente punem rosiile si mai lasam 5-6 minute.
Servim preparatul cald, ornat cu patrunjel.

ciocanele de pui cu zucchini

Pofta buna!

Mai multe retete delicioase pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro

O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciocanele de pui cu zucchini si coriandru.