Pasta de fasole

Un aperitiv foarte satios, ideal pentru zilele in care tineti post.

Timp de preparare: 2 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pasta de fasole

  • circa jumatate de pachet de fasole cu bob mic
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri cu bulion
  • putin ulei
  • 1-2 cepe
  • apa

Mod de preparare pasta de fasole:

Se spala fasolea, se fierbe. Dupa ce s-a fiert, se scurge apa si se paseaza fasolea. Se incalzeste 1-2 linguri cu ulei intr-o tigaie. Se adauga ceapa tocata marunt. Se caleste bine ceapa. se adauga putina ceapa in pasta de fasole, in acest timp se adauga bulionul peste ceapa, se amesteca, iar mixul se adauga pe deasupra pastei de fasole.

Ca sa fie si mai delicioasa, in pasta de fasole se pot adauga cativa catei de usturoi tocati marunt, iar in apa in care fierbe fasolea sa se adauge legume intregi, care mai apoi vor fi scoase.

pasta de fasole

Se serveste pe paine de casa.

Pofta buna!

O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro

O reteta propusa de: Delicioase Idei (IdeiDelicioase)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pasta de fasole.